szerda, május 18, 2016

Húsgombóc tésztával

Valami egyszerűt és... finomat :)  akartam ma főzni.  Zöldséglevesre gondoltam húsgombóccal.
Végül is ez lett belőle...
Hozzávalók:

20 dkg darálthús
1 vöröshagyma
1 tojás
1 ek zsemlemorzsa
bors
pizzakrém
1 kk. mustár

1 Maggi pörköltalapkocka
4 dl víz

A darálthúst összekeverjük a fűszerekkel és hagyma felével -  tojás -  zsemlemorzsa.



A maradék hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk,
rászórjuk a pörköltalapot  és kb. 4 dl vízzel felengedjük. Amikor felforrt , hozzáadjuk a gombócokat és lassú tűzön puhára főzzük.
Tésztát főztem ki hozzá...és szívem szerint tettem volna egy kis tejfelt a végén hozzá..de ...:)

Jó étvágyat !








1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...