szombat, október 13, 2012

Szombat...

a könnyű ebédek napja. Ilyenkor a család kedvenc ételei készülnek , ami tartalmas és nem kell egész délelőtt a konyhában lenni. Ilyen nálunk a rakott krumpli. No, nem a hagyományos, hanem a modernebb változat.
Fűszerkeveréket veszek, amihez tejszín és trapista sajt kell, finom szárazkolbász és némi krumpli. Ma Bella Rosát kaptam :) Nem követem szigorúan a zacskón levő felhasználási utasítást, egy kicsit több sajtot és tejszínt használok és jóval több krumplit, mert mi az a 80 dkg :D
Alufóliával le szoktam takarni sütés közben és csak a vége felé veszem le, hogy piruljon.
Jól néz ki ugye ? Jó szaftos és finom, ezután az ebéd után jól fog esni egy kis szunyókálás :))))



2 megjegyzés:

  1. Katika.очень вкусно!!!моей семье тоже нравится такое блюдо,тоже готовлю без точного соблюдения инградиентов...

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...