szombat, június 09, 2012

A Profi ....



... a konyhámba költözött és főzött. Én a megfigyelő voltam és természetesen a meós :) Na mit szóltok a látványhoz? Jó , igaz? 
A receptet itt http://www.receptlap.hu/recept/gombacsirkeporkolt_7434 olvashatjátok. Jó friss kenyérrel lehetett "tunkolni" a szaftot...na de nem fájdítom tovább a szíveteket.
Ma is főztünk hagyományos "szabócsi" kaját, de erről majd legközelebb....:)

2 megjegyzés:

  1. Gombapöri bárhol lehet (amúgy guszta), elő a farbával, szabolcsi recepteket !
    Pl. hogy lehet a Nagy Faluban kukoricás töltött káposztát csinálni, ha mi nem jutunk olyan kis darabos kukoricához, ami kell bele???

    VálaszTörlés
  2. Vettem a rendelést :D Továbbítom a séfnek ! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...