szombat, december 10, 2011

Szeretnétek fehér karácsonyt ?



Ki az aki nem:) Nézegetem a képeimet és ezek még 2009 februárjában készültek. Akkor sok hó volt. Arra viszont nem emlékszem, hogy karácsonykor volt -e már hó. És ti?

3 megjegyzés:

  1. Nekem tavaly fehér Karácsonyom volt. Külsőleg talán kívánni sem lehetne szebbet: 24-én óriási pelyhekben hullott a hó, havas utcák, fehér táj, a városka főterén kivilágított karácsonyfa, mintha egy gyönyörű képeslapban lettem volna, a hangszórókból karácsonyi zene szólt...és ez az egész mégsem volt "karácsony izű". Igaz, Angliában voltam és dolgoztam az ünnepek alatt, távol a családtól és mindenkitől akit szeretek...valószínű ez az oka.
    Bár fentieket mind fontosnak tartom, kellenek a karácsonyi hangulat megteremtéséhez, azért mégiscsak az számít, hogy az ember belül, a lelkében érezze az ünnepet...azt semmilyen körülmény nem helyettesítheti.

    VálaszTörlés
  2. Én csak az ablakból szeretem a látványt... mikor havat kell lapátolnom, azt már kevésbé, már abba belefáradok, hogy "kiássam magamat a kertkapuig" és akkor hol van még az utcai járda...
    De, a hangulat csodás. Mármint nem a hólapátolásé...

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...